Curtain Module L120Z-C

Značka: CEL-TEC
  • Přepínač ov. závěsy
  • skladem
  • Naše cena: 518 Kč
ks
Obrázek produktu - Curtain Module L120Z-C

Popis produktu

Chytrý ovladač záclon/žaluzií/rolet CEL-TEC L120Z-C ZigBee je kompaktní zařízení, které umožňuje vzdáleně ovládat elektrické žaluzie a rolety ve vaší chytré domácnosti pomocí aplikace Tuya. Chytrý ovladač CEL-TEC L120Z-C ZigBee je určen pro usazení do elektroinstalační krabice nebo pod vypínač. Předností jsou zachovaná fyzická tlačítka, kterým přidává funkci úplného otevření jedním stiskem. Částečné otevření lze stále regulovat dlouhým podržením nebo v aplikaci.

Ke svému provozu vyžaduje centrální jednotku ZigBee, která zajišťuje spolehlivý a stabilní přenos signálu. Každé trvale napájené zařízení ZigBee funguje také jako prodlužovač dosahu. Zařízení poskytuje vytváření řady automatizací a návazností na další prvky. Například jedním stiskem v aplikaci zavřete všechny rolety. Tento úkon lze také provést stisknutím dalšího tlačítka na jiném místě v domě.


Více na eshopu cel-tec.cz


Napište nám

* povinné položky

Napište nám, zavoláme zpátky

* povinné položky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace